مواد لازم:
برنج ( ۴ پیمانه ) ** گوشت چرخ کرده (۳۰۰ گرم ) ** پیازداغ ( ۳ قاشق غذا خوری ) **
لوبیا سبز (۲۰۰ گرم ) ** رب گوجه فرنگی ( ۳ قاشق غذاخوری ) ** کره ( ۱۰۰گرم ) **
نمک٬ فلفل٬ دارچین٬ زردچوبه و زعفران به میزان لازم **
لوبیا سبز را به دقت شسته و خرد کرده٬ می پزیم.
گوشت و روغن را در ماهیتابه تفت داده و پیازداغ و ادویه ها را به آن می افزاییم و ۱۰ دقیقه
به آن زمان می دهیم تا گوشت بپزد . سپس رب گوجه فرنگی را در کمی آب رقیق کرده و به
مواد اضافه می کنیم. لوبیا ها را هم در آن ریخته و هم می زنیم.

نکته: میتوان از گوشت تکه ای هم استفاده کرد٬در آن صورت پخت گوشت زمان بیشتری نیاز دارد.
برنج را با کمی روغن و نمک و آب می گذاریم تا بجوشد و بعد از حدود یک ربع که برنج
مغزپخت شد٬ آن را آبکش می کنیم.
کف قابلمه را روغن ریخته و یک کفگیر از برنج را که با مواد گوشتی مخلوط کرده ایم در آن
ریخته و سپس برنج و مواد گوشتی را لایه به لایه در قابلمه می ریزیم .
برای عطر و طعم بهتر لوبیا پلو کمی زعفران دم کرده روی برنج می ریزیم.

بعد از اینکه برنج بخار کرد٬ کره را روی برنج گذاشته و روی شعله ی ملایم برنج را دم می کنیم.
هنگام کشیدن بنج در دیس آن را زیر و رو میکنیم تا خوب مخلوط شود.
نکته: برنج را باید با کناره ی کفگیر به حالت دون کردن برنج مخلوط کنیم.

نوش جان