اسلایدر

مـــــــــــــــن و شکـمـــــــــــــــم
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


درباره من

وبلاگ من و شکمم سابق زین پس در این مکان به روز خواهد شد.......
تجربیات روزمره ی خودمو برای دخترم صبا در اینجا ثبت میکنم.......
امیدوارم برای سایرین نیز مفید فایده باشه.......
-------------------------------------------
برای استفاده از مطالب قدیمی تر میتونین به یکی از این دو روش عمل کنید:

1- در قسمت منوی شکمدونه ای گزینه ی آرشیو فهرست غذاهای قدیمی تر را انتخاب کنید ......

2- در قسمت میز غذای شکمدونه ای نوع غذای مورد نظرتون رو انتخاب کنید .....

.................................................

فقط وبلاگهای آشپزی لینک میشن :)
منو ی شکمدونه ای
دوستان شکمدونه ای
امکانات وب
مواد لازم:

برنج ( ۴ پیمانه ) ** گوشت چرخ کرده (۳۰۰ گرم ) ** پیازداغ ( ۳ قاشق غذا خوری ) **

لوبیا سبز (۲۰۰ گرم ) ** رب گوجه فرنگی ( ۳ قاشق غذاخوری ) ** کره ( ۱۰۰گرم ) **

نمک٬ فلفل٬ دارچین٬ زردچوبه و زعفران به میزان لازم **

لوبیا سبز را به دقت شسته و خرد کرده٬ می پزیم.

گوشت و روغن را در ماهیتابه تفت داده و پیازداغ و ادویه ها را به آن می افزاییم و ۱۰ دقیقه

به آن زمان می دهیم تا گوشت بپزد . سپس رب گوجه فرنگی را در کمی آب رقیق کرده و به

مواد اضافه می کنیم. لوبیا ها را هم در آن ریخته و هم می زنیم.

لوبیا پلو

نکته: میتوان از گوشت تکه ای هم استفاده کرد٬در آن صورت پخت گوشت زمان بیشتری نیاز دارد.

برنج را با کمی روغن و نمک و آب می گذاریم تا بجوشد و بعد از حدود یک ربع که برنج

مغزپخت شد٬ آن را آبکش می کنیم.

کف قابلمه را روغن ریخته و یک کفگیر از برنج را که با مواد گوشتی مخلوط کرده ایم در آن

ریخته و سپس برنج و مواد گوشتی را لایه به لایه در قابلمه می ریزیم .

برای عطر و طعم بهتر لوبیا پلو کمی زعفران دم کرده روی برنج می ریزیم.

لوبیا پلو

بعد از اینکه برنج بخار کرد٬ کره را روی برنج گذاشته و روی شعله ی ملایم برنج را دم می کنیم.

هنگام کشیدن بنج در دیس آن را زیر و رو میکنیم تا خوب مخلوط شود.

نکته: برنج را باید با کناره ی کفگیر به حالت دون کردن برنج مخلوط کنیم.

لوبیا پلو

نوش جان

[ جمعه بیست و نهم مهر ۱۳۹۰ ] [ 1:9 ] [ مامان مریم (مریم حضرت زاد)] [ ]