گوشت چرخ کرده (۴۰۰ گرم ) ** لپه ( ۲ فنجان ) ** برنج آبکش شده ( ۱ فنجان ) **
تخم مرغ ( ۲ عدد ) ** سبزی معطر ( ۱۰۰ گرم ) ** پیاز متوسط ( ۱ عدد ) **
آرد برنج ( ۲ قاشق غذاخوری ) ** نمک و فلفل به میزان لازم...........
تخم مرغ پخته ( ۴ عدد ) ** پیاز سرخ کرده و زرشک و آلو و گردو به میزان لازم................
یک عدد پاز متوسط در گوشت رنده کرده و نمک و فلفل زده و خوب ورز میدهیم .
لپه ی پخته و برنج آبکش شده را میکس میکنیم و سبزی معطری را که خوب شسته و خرد کرده ایم را به آن می افزاییم.
مواد فوق را با گوشت مخلوط کرده و۲ عدد تخم مرغ به آن میزنیم و با دو قاشق آرد برنج مخلوط میکنیم و خوب ورز میدهیم.
بعد از اینکه مواد خوب کشدار شد به اندازه ی یک پرتقال برداشته و در کاسه ی ماست خوری میگذاریم و وسط آن را باز کرده و تخم مرغ پخته ٬ زرشک ٬ آلو ٬ پیازداغ و گردو قرار میدهیم و در دست گلوله میکنیم.

۲٬۳ لیتر آب و ۲ قاشق رب گوجه فرنگی و ۲ قاشق پیاز داغ و زرشک را روی شعله ی گاز قرار میدهیم تا به جوش آید و سپس کوفته ها را آرام در این آب رها میکنیم و پس از چند دقیقه شعله را ملایمتر کرده و یک ساعت و نیم به آن فرصت میدهیم تا پخته شود و جا بیفتد.



تیلید نون سنگک در آب کوفته فوق العاده لذیذه!!

نوش جان