اسلایدر

مـــــــــــــــن و شکـمـــــــــــــــم
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


درباره من

وبلاگ من و شکمم سابق زین پس در این مکان به روز خواهد شد.......
تجربیات روزمره ی خودمو برای دخترم صبا در اینجا ثبت میکنم.......
امیدوارم برای سایرین نیز مفید فایده باشه.......
-------------------------------------------
برای استفاده از مطالب قدیمی تر میتونین به یکی از این دو روش عمل کنید:

1- در قسمت منوی شکمدونه ای گزینه ی آرشیو فهرست غذاهای قدیمی تر را انتخاب کنید ......

2- در قسمت میز غذای شکمدونه ای نوع غذای مورد نظرتون رو انتخاب کنید .....

.................................................

فقط وبلاگهای آشپزی لینک میشن :)
منو ی شکمدونه ای
دوستان شکمدونه ای
امکانات وب
گوشت چرخ کرده (۴۰۰ گرم ) ** لپه ( ۲ فنجان ) ** برنج آبکش شده ( ۱ فنجان ) **

تخم مرغ ( ۲ عدد ) ** سبزی معطر ( ۱۰۰ گرم ) ** پیاز متوسط ( ۱ عدد ) **

آرد برنج ( ۲ قاشق غذاخوری ) ** نمک و فلفل به میزان لازم...........

تخم مرغ پخته ( ۴ عدد ) ** پیاز سرخ کرده و زرشک و آلو و گردو به میزان لازم................

یک عدد پاز متوسط در گوشت رنده کرده و نمک و فلفل زده و خوب ورز میدهیم .

لپه ی پخته و برنج آبکش شده را میکس میکنیم و سبزی معطری را که خوب شسته و خرد کرده ایم را به آن می افزاییم.

مواد فوق را با گوشت مخلوط کرده و۲ عدد تخم مرغ به آن میزنیم و با دو قاشق آرد برنج مخلوط میکنیم و خوب ورز میدهیم.

بعد از اینکه مواد خوب کشدار شد به اندازه ی یک پرتقال برداشته و در کاسه ی ماست خوری میگذاریم و وسط آن را باز کرده و تخم مرغ پخته ٬ زرشک ٬ آلو ٬ پیازداغ و گردو قرار میدهیم و در دست گلوله میکنیم.

کــــوفته کـــــــــوفته کــــــــوفته

۲٬۳ لیتر آب و ۲ قاشق رب گوجه فرنگی و ۲ قاشق پیاز داغ و زرشک را روی شعله ی گاز قرار میدهیم تا به جوش آید و سپس کوفته ها را آرام در این آب رها میکنیم و پس از چند دقیقه شعله را ملایمتر کرده و یک ساعت و نیم به آن فرصت میدهیم تا پخته شود و جا بیفتد.

کـــــــــوفته

کـــــــــوفته

کــــــــوفته

تیلید نون سنگک در آب کوفته فوق العاده لذیذه!!

کــــــوفته

نوش جان

[ جمعه بیست و نهم مهر ۱۳۹۰ ] [ 1:40 ] [ مامان مریم (مریم حضرت زاد)] [ ]