مواد لازم:
مرغ ** ماست (۳ قاشق غذاخوری) ** آبلیمو ( ۲ قاشق غذا خوری ) ** پیاز (۱ عدد ) **
فلفل دلمه ای (نصف یک فلفل ) ** زعفران و نمک و فلفل (به میزان لازم ) **
ماست را هم میزنیم تا یکدست شود.آبلیمو و نمک و فلفل و زعفران را به آن اضافه می کنیم
و هم می زنیم. سپس پیاز و فلفل را در آن خلال کرده و مرغ ها را در آن می خوابانیم.

نکته: فیله ی سینه برای سوخاری مناسب تر از سایر قسمتهای مرغ می باشد.
بهتر است یک شب مرغ در این مواد استراحت کند. مرغها را در پودر سوخاری خوب میغلطانیم
نکته : اگر به مرغهایی که پودر سوخاری زده ایم ۱۰ دقیقه زمان بدهیم پودر بهتر به آن میچسبد.
مرغها را در روغن سرخ می کنیم.

مرغها را پس از سرخ کردن در ظرف کشیده و به سلیقه ی خود تزیین کنید.
نوش جان