اسلایدر

مـــــــــــــــن و شکـمـــــــــــــــم
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


درباره من

وبلاگ من و شکمم سابق زین پس در این مکان به روز خواهد شد.......
تجربیات روزمره ی خودمو برای دخترم صبا در اینجا ثبت میکنم.......
امیدوارم برای سایرین نیز مفید فایده باشه.......
-------------------------------------------
برای استفاده از مطالب قدیمی تر میتونین به یکی از این دو روش عمل کنید:

1- در قسمت منوی شکمدونه ای گزینه ی آرشیو فهرست غذاهای قدیمی تر را انتخاب کنید ......

2- در قسمت میز غذای شکمدونه ای نوع غذای مورد نظرتون رو انتخاب کنید .....

.................................................

فقط وبلاگهای آشپزی لینک میشن :)
منو ی شکمدونه ای
دوستان شکمدونه ای
امکانات وب
مواد لازم:

مرغ ** ماست (۳ قاشق غذاخوری) ** آبلیمو ( ۲ قاشق غذا خوری ) ** پیاز (۱ عدد ) **

فلفل دلمه ای (نصف یک فلفل ) ** زعفران و نمک و فلفل (به میزان لازم ) **

ماست را هم میزنیم تا یکدست شود.آبلیمو و نمک و فلفل و زعفران را به آن اضافه می کنیم

و هم می زنیم. سپس پیاز و فلفل را در آن خلال کرده و مرغ ها را در آن می خوابانیم.

shekamdooneh

نکته: فیله ی سینه برای سوخاری مناسب تر از سایر قسمتهای مرغ می باشد.

بهتر است یک شب مرغ در این مواد استراحت کند. مرغها را در پودر سوخاری خوب میغلطانیم

نکته : اگر به مرغهایی که پودر سوخاری زده ایم ۱۰ دقیقه زمان بدهیم پودر بهتر به آن میچسبد.

shekamdooneh

مرغها را در روغن سرخ می کنیم.

shekamdooneh

مرغها را پس از سرخ کردن در ظرف کشیده و به سلیقه ی خود تزیین کنید.

shekamdooneh

                                              نوش جان

[ چهارشنبه بیست و هفتم مهر ۱۳۹۰ ] [ 18:30 ] [ مامان مریم (مریم حضرت زاد)] [ ]