آرد نخودچی (نیم کیلو ) ** شکر آسیاب شده ( ۲لیوان ) ** هل سائیده ( ۱ قاشق غذاخوری )
روغن جامد و کاکائو به میزان لازم
آرد نخودچی رو حدود ۲۰ دقیقه روی شعله ملایم تفت میدیم تا بوی خامیش از بین بره و سرخ بشه.
روغن رو به آرد اضافه میکنیم تا حدی که آرد از حالت خشکی در بیاد (اندازه ی روغن حلوا)

شکر آسیاب شده رو آروم آروم به مواد اضافه می کنیم و مرتب هم میزنیم.(حدود ۱۵دقیقه)
شعله باید ملایم باشه و حواسمون باشه که آرد ته نگیره و نسوزه........
کاکائو و پودر هل رو هم اضافه میکنیم . موادمون آماده ست .

همونطور که مایه گرم است یک لایه ی نازک از مایه روی نون میکادو میکشیم .

بهتره تا آخر کار مواد رو روی شعله پخش کن با شعله ی ملایم قرار بدیم و هم بزنیم تا گرم بمونه.
یک نون میکادو روی آن گذاشته و با دست فشار میدهیم تا خوب بهم بچسبد .

این کار را تکرار میکنیم. معمولا" ۴ یا ۵ طبقه تکرار میشود.
روی نون میکادوی آخر مایه میکشیم و مغز دلخواه میریزیم. (پسته - بادوم - کنجد - نارگیل )
نکته: خلال بادوم و کنجد باید در ماهیتابه بدون روغن تفت داده بشه تا برشته شه.
بعد از ۵ تا ۱۰ دقیقه که میکادو هوا خورد و خشک شد به شکل لوز یا مستطیل برش میدیم.

میکادوها را در ظرف میچینیم.

نوش جان