اسلایدر

مـــــــــــــــن و شکـمـــــــــــــــم
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


درباره من

وبلاگ من و شکمم سابق زین پس در این مکان به روز خواهد شد.......
تجربیات روزمره ی خودمو برای دخترم صبا در اینجا ثبت میکنم.......
امیدوارم برای سایرین نیز مفید فایده باشه.......
-------------------------------------------
برای استفاده از مطالب قدیمی تر میتونین به یکی از این دو روش عمل کنید:

1- در قسمت منوی شکمدونه ای گزینه ی آرشیو فهرست غذاهای قدیمی تر را انتخاب کنید ......

2- در قسمت میز غذای شکمدونه ای نوع غذای مورد نظرتون رو انتخاب کنید .....

.................................................

فقط وبلاگهای آشپزی لینک میشن :)
منو ی شکمدونه ای
دوستان شکمدونه ای
امکانات وب
آرد نخودچی (نیم کیلو ) ** شکر آسیاب شده ( ۲لیوان ) ** هل سائیده ( ۱ قاشق غذاخوری )

روغن جامد و کاکائو به میزان لازم

آرد نخودچی رو حدود ۲۰ دقیقه روی شعله ملایم تفت میدیم تا بوی خامیش از بین بره و سرخ بشه.

روغن رو به آرد اضافه میکنیم تا حدی که آرد از حالت خشکی در بیاد (اندازه ی روغن حلوا)

           میکادو

شکر آسیاب شده رو آروم آروم به مواد اضافه می کنیم و مرتب هم میزنیم.(حدود ۱۵دقیقه)

شعله باید ملایم باشه و حواسمون باشه که آرد ته نگیره و نسوزه........

کاکائو و پودر هل رو هم اضافه میکنیم . موادمون آماده ست .

          میکادو

همونطور که مایه گرم است یک لایه ی نازک از مایه روی نون میکادو میکشیم .

          میکادو

بهتره تا آخر کار مواد رو روی شعله پخش کن با شعله ی ملایم قرار بدیم و هم بزنیم تا گرم بمونه.

یک نون میکادو روی آن گذاشته و با دست فشار میدهیم تا خوب بهم بچسبد .

          میکادو

این کار را تکرار میکنیم. معمولا" ۴ یا ۵ طبقه تکرار میشود.

روی نون میکادوی آخر مایه میکشیم و مغز دلخواه میریزیم. (پسته - بادوم - کنجد - نارگیل )

نکته: خلال بادوم و کنجد باید در ماهیتابه بدون روغن تفت داده بشه تا برشته شه.

بعد از ۵ تا ۱۰ دقیقه که میکادو هوا خورد و خشک شد به شکل لوز یا مستطیل برش میدیم.

          میکادو

میکادوها را در ظرف میچینیم.

          میکادو

                                                         نوش جان

[ شنبه پنجم آذر ۱۳۹۰ ] [ 22:59 ] [ مامان مریم (مریم حضرت زاد)] [ ]