مواد لازم:
برنج (۱پیمانه) ** سبزی خرد شده (۱ پیمانه ) ** زرشک (۲قاشق غذاخوری) **
تخم مرغ (۲عدد) ** ماست (۲قاشق غذاخوری ) ** پیاز (۱عدد کوچک ) ** سیر (۱حبه)
روغن و نمک و فلفل و زعفرون به میزان لازم
سبزی: جعفری - گشنیز - تره - شوید - کمی شنبلیله
سبزی را پاک کرده و خوب می شوریم و خرد میکنیم.
نکته: برای شستن سبزی از مایه ظرفشویی استفاده نکنید چون ممکنه سبب مسمومیت بشه!!
ریختن کمی نمک در آبی که سبزی را در آن خیس کرده ایم بهترین ضدعفونی کننده ی سبزیه!!
نکته: اگه از سبزی فریز شده استفاده میکنید بهتر است ابتدا کمی سبزی تفت داده شود!!
پیاز و سیر را در سبزی رنده کرده و زرشک و ادویه ها را به آن اضافه میکنیم!!!
نکته: زرشک را در آبکش ریخته و آبکش را در کاسه ی آب قرار میدهیم تا شن ریزه های زرشک
در آب ته نشین شود!!
در ظرف دیگری تخم مرغها را شکسته و خوب هم میزنیم و زعفرون رو همراه ماستی که خوب
هم زده ایم به تخم مرغ اضافه میکنیم. و با مواد سبزی مخلوط میکنیم.

برنج آبکش شده رو داخل مواد میریزیم و هم میزنیم.
کف قابلمه یا قالب را روغن ریخته و مواد را داخل ظرف می ریزیم.
نکته: مقدار روغن باید ۲ یا ۳ برابر ته دیگ نون باشه.

ابتدا ظرف را روی شعله ی زیاد قرار می دهیم و پس از بخار کردن٬
روی شعله ی ملایم آن را دم میکنیم.
نکته: اگر قالب شما در نداشت روی آن را با فویل بپوشانید و
برای دم کردن روی فویل را با چند دستمال تا کرده سنگین کنید.

پس از حدود ۴۵ دقیقه ته چین آماده می باشد.
ته چین را در دیس برگردانید و به سلیقه ی خود روی آن را تزیین کنید.

میتوانید ته چین را قاچ کرده و یکی در میون بر گردانید.

نوش جان