اسلایدر

مـــــــــــــــن و شکـمـــــــــــــــم
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


درباره من

وبلاگ من و شکمم سابق زین پس در این مکان به روز خواهد شد.......
تجربیات روزمره ی خودمو برای دخترم صبا در اینجا ثبت میکنم.......
امیدوارم برای سایرین نیز مفید فایده باشه.......
-------------------------------------------
برای استفاده از مطالب قدیمی تر میتونین به یکی از این دو روش عمل کنید:

1- در قسمت منوی شکمدونه ای گزینه ی آرشیو فهرست غذاهای قدیمی تر را انتخاب کنید ......

2- در قسمت میز غذای شکمدونه ای نوع غذای مورد نظرتون رو انتخاب کنید .....

.................................................

فقط وبلاگهای آشپزی لینک میشن :)
منو ی شکمدونه ای
دوستان شکمدونه ای
امکانات وب

مواد لازم:

برنج (۱پیمانه) ** سبزی خرد شده (۱ پیمانه ) ** زرشک (۲قاشق غذاخوری) **

تخم مرغ (۲عدد) ** ماست (۲قاشق غذاخوری ) ** پیاز (۱عدد کوچک ) ** سیر (۱حبه)

روغن و نمک و فلفل و زعفرون به میزان لازم

سبزی: جعفری - گشنیز - تره - شوید - کمی شنبلیله

سبزی را پاک کرده و خوب می شوریم و خرد میکنیم.

نکته: برای شستن سبزی از مایه ظرفشویی استفاده نکنید چون ممکنه سبب مسمومیت بشه!!

ریختن کمی نمک در آبی که سبزی را در آن خیس کرده ایم بهترین ضدعفونی کننده ی سبزیه!!

نکته: اگه از سبزی فریز شده استفاده میکنید بهتر است ابتدا کمی سبزی تفت داده شود!!

پیاز و سیر را در سبزی رنده کرده و زرشک و ادویه ها را به آن اضافه میکنیم!!!

نکته: زرشک را در آبکش ریخته و آبکش را در کاسه ی آب قرار میدهیم تا شن ریزه های زرشک

در آب ته نشین شود!!

در ظرف دیگری تخم مرغها را شکسته و خوب هم میزنیم و زعفرون رو همراه ماستی که خوب

هم زده ایم به تخم مرغ اضافه میکنیم. و با مواد سبزی مخلوط میکنیم.

         ته چین سبزی

برنج آبکش شده رو داخل مواد میریزیم و هم میزنیم.

کف قابلمه یا قالب را روغن ریخته و مواد را داخل ظرف می ریزیم.

نکته: مقدار روغن باید ۲ یا ۳ برابر ته دیگ نون باشه.

        ته چین سبزی

ابتدا ظرف را روی شعله ی زیاد قرار می دهیم و پس از بخار کردن٬

روی شعله ی ملایم آن را دم میکنیم.

نکته: اگر قالب شما در نداشت روی آن را با فویل بپوشانید و

برای دم کردن روی فویل را با چند دستمال تا کرده سنگین کنید.

Image Hosted by Free picture hosting at www.iranxm.com

پس از حدود ۴۵ دقیقه ته چین آماده می باشد.

ته چین را در دیس برگردانید و به سلیقه ی خود روی آن را تزیین کنید.

         ته چین سبزی

میتوانید ته چین را قاچ کرده و یکی در میون بر گردانید.

        ته چین سبزی

                                                          نوش جان

[ شنبه نوزدهم آذر ۱۳۹۰ ] [ 11:7 ] [ مامان مریم (مریم حضرت زاد)] [ ]