مواد لازم:
گوشت گوساله ( ۲۰۰ گرم ) ** سیب زمینی بزرگ ( ۲ عدد ) ** رب ( ۱قاشق غذاخوری )
پیاز داغ ( ۲ قاشق غذا خوری ) ** آرد ذرت ( ۲ قاشق غذاخوری ) ** تخم مرغ ( ۱عدد )
نمک و فلفل و زردچوبه و روغن به میزان لازم................
سیب زمینی را پوست گرفته خورد میکنیم و به همراه گوشت و پیاز داغ و رب گوجه فرنگی میپزیم.
وقتی گوشت خوب پخته شد و آبش در خودش خشک شد میذاریم خنک بشه.
بعد میکسش میکنیم و بهش تخم مرغ و آرد ذرت و نمک و فلفل و زردچوبه میزنیم.
در روغن سرخش میکنیم.

نکته: گوشت نباید آب داشته باشه وگرنه درست کردنش سخت میشه!!
یواشکی نوشت: اگه از روز قبل خورش قیمه تون اضافه اومده باشه میتونین
به همین روش ازش یه شامی خوشمزه درست کنین

نوش جان