سینه ی مرغ کوبیده شده (۴ ورق) ** پنیر (۴ ورق) ** زامبون مرغ و قارچ (۴ ورق) **
پیاز (۱عدد کوچک) ** تخم مرغ ( ۱عدد کوچک ) ** خلال دندون چند عدد **
نمک و فلفل و آبلیمو و زعفرون و پودر سوخاری و روغن به میزان لازم
سینه ی مرغ رو ورقه ای برش میزنیم و لای پلاستیک فریزری گذاشته و با گوشتکوب معمولی
با چند ضربه میکوبیم تا نازک بشه! مواظب باشیم پاره نشه!
این سینه های مرغ رو با پیاز و آبلیمو و زعفرون و نمک و فلفل چند ساعت مزه دار میکنیم!
یه ورق سینه ی مرغ رو تو ظرف میذاریم و یه ورق پنیر و یه ورق ژامبون رو روش میذاریم....

مرغ رو لوله میکنیم و با خلال دندون محکمش میکنیم

بعد در تخم مرغ زده شده میغلطونیم و بعد هم در آرد سوخاری !!

لوله های مرغ رو در روغن داغ با حرارت ملایم سرخ میکنیم ......

نکته: بهتره از پنیر چیزبرگر (همین پنیر زرد ها) استفاده بشه
ولی اگه در دسترس نبود از همون پنیر پیتزا استفاده بشه!!
نکته: نوع ژامبون به سلیقه ی شخصی میتونه گوشت یا دودی یا .... باشه!!
نکته: اگه طعم سیر رو دوست دارین میتونین از یک حبه سیر در کنار پیاز برای مزه دار
شدن مرغ استفاده کنین......
