اسلایدر

مـــــــــــــــن و شکـمـــــــــــــــم
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


درباره من

وبلاگ من و شکمم سابق زین پس در این مکان به روز خواهد شد.......
تجربیات روزمره ی خودمو برای دخترم صبا در اینجا ثبت میکنم.......
امیدوارم برای سایرین نیز مفید فایده باشه.......
-------------------------------------------
برای استفاده از مطالب قدیمی تر میتونین به یکی از این دو روش عمل کنید:

1- در قسمت منوی شکمدونه ای گزینه ی آرشیو فهرست غذاهای قدیمی تر را انتخاب کنید ......

2- در قسمت میز غذای شکمدونه ای نوع غذای مورد نظرتون رو انتخاب کنید .....

.................................................

فقط وبلاگهای آشپزی لینک میشن :)
منو ی شکمدونه ای
دوستان شکمدونه ای
امکانات وب
سینه ی مرغ کوبیده شده (۴ ورق) ** پنیر (۴ ورق) ** زامبون مرغ و قارچ (۴ ورق) **

پیاز (۱عدد کوچک) ** تخم مرغ ( ۱عدد کوچک ) ** خلال دندون چند عدد **

نمک و فلفل و آبلیمو و زعفرون و پودر سوخاری و روغن به میزان لازم

سینه ی مرغ رو ورقه ای برش میزنیم و لای پلاستیک فریزری گذاشته و با گوشتکوب معمولی

با چند ضربه میکوبیم تا نازک بشه! مواظب باشیم پاره نشه!

این سینه های مرغ رو با پیاز و آبلیمو و زعفرون و نمک و فلفل چند ساعت مزه دار میکنیم!

یه ورق سینه ی مرغ رو تو ظرف میذاریم و یه ورق پنیر و یه ورق ژامبون رو روش میذاریم....

         چیکن کوردن بلو

                         مرغ رو لوله میکنیم و با خلال دندون محکمش میکنیم

        چیکن کوردن بلو

                 بعد در تخم مرغ زده شده میغلطونیم و بعد هم در آرد سوخاری !!

        چیکن کوردن بلو

                    لوله های مرغ رو در روغن داغ با حرارت ملایم سرخ میکنیم ......

       چیکن کوردن بلو

نکته: بهتره از پنیر چیزبرگر (همین پنیر زرد ها) استفاده بشه

ولی اگه در دسترس نبود از همون پنیر پیتزا استفاده بشه!!

نکته: نوع ژامبون به سلیقه ی شخصی میتونه گوشت یا دودی یا .... باشه!!

نکته: اگه طعم سیر رو دوست دارین میتونین از یک حبه سیر در کنار پیاز برای مزه دار

شدن مرغ استفاده کنین......

       چیکن کوردن بلو

[ سه شنبه یازدهم بهمن ۱۳۹۰ ] [ 8:59 ] [ مامان مریم (مریم حضرت زاد)] [ ]