اسلایدر

مـــــــــــــــن و شکـمـــــــــــــــم
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


درباره من

وبلاگ من و شکمم سابق زین پس در این مکان به روز خواهد شد.......
تجربیات روزمره ی خودمو برای دخترم صبا در اینجا ثبت میکنم.......
امیدوارم برای سایرین نیز مفید فایده باشه.......
-------------------------------------------
برای استفاده از مطالب قدیمی تر میتونین به یکی از این دو روش عمل کنید:

1- در قسمت منوی شکمدونه ای گزینه ی آرشیو فهرست غذاهای قدیمی تر را انتخاب کنید ......

2- در قسمت میز غذای شکمدونه ای نوع غذای مورد نظرتون رو انتخاب کنید .....

.................................................

فقط وبلاگهای آشپزی لینک میشن :)
منو ی شکمدونه ای
دوستان شکمدونه ای
امکانات وب
پودر نارگیل سابیده ( ۱ لیوان سرخالی ) ** پودر شکر ( ۱لیوان) ** آرد (۳ لیوان ) **

روغن جامد ذوب شده ( ۱ لیوان سرخالی ) ** زرده ی تخم مرغ ( ۱ عدد ) **

پودر هل ( ۱ قاشق مربا خوری ) ** بکینگ پودر ( نصف قاشق چایخوری ) **

طرز تهیه

پودر نارگیل سابیده و پودر شکر و آرد و هل و بکینگ پودر رو مخلوط میکنیم....

        شیرینی نارگیلی

روغن و زرده ی تخم مرغ رو اضافه کرده و خوب ورز میدی تا یه خمیر لطیفی دست بیاد

که جای انگشت روش بمونه!!

        شیرینی نارگیلی

                      نیم ساعت تا یک ساعت به خمیر استراحت میدیم!!

           خمیر رو روی تخته به ضخامت نیم سانت پهن میکنیم و قالب میزنیم و 

         شیرینی نارگیلی

                                      با فاصله تو سینی فر می چینیم!!

        شیرینی نارگیلی

                 وبا پسته یا تخم خرفه و یا زعفرون روی شیرینی رو تزیین میکنیم!

( یه کم زعفرون تو یه ظرف کوچولو با چند قطره آب حل میکنیم و با یه گوش پاک کن میزنیم وسط شیرینی)

نکته: برای این شیرینی باید از قالبهای ریز استفاده کرد و حتما" با فاصله تو سینی چید

چون بعد از پخت شیرینی پف میکنه!!

    شیرینی نارگیلی ======> شیرینی نارگیلی

و به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه در فر با حرارت  ۱۴۰  درجه قرار میدیم!

مواظب باشین شیرینی نسوزه!! بعد از سرد شدن در ظرف میچینیم!!

چون این شیرینی روغن پس میده پس باید بین هر ردیفی که میچینیم کاغذ روغنی یا

دستمال کاغذی بذاریم و داخل ظرف پیرکس در دار در دمای معمولی اتاق ۳ تا ۴ ماه ماندگاری داره!!

         

         

                                                   نوش جان


برچسب‌ها: شیرینی نارگیلی, شیرینی عید, شیرینی آسون, خوشمزه و لذیذ
[ سه شنبه بیست و سوم اسفند ۱۳۹۰ ] [ 18:6 ] [ مامان مریم (مریم حضرت زاد)] [ ]