گوشت چرخ کرده (٢٠٠ گرم ) ** باقالی سبز ( ١۵٠ گرم ) ** برنج (١۵٠ گرم )
شوید تازه ریز شده (۱۵۰ گرم ) ** آرد برنج ( ٢ قاشق غذاخوری )** تخم مرغ (١ عدد )
پیاز متوسط (۱ عدد ) ** رب گوجه فرنگی (۲/ ٣ قاشق غذاخوری ) **
پیاز سرخ کرده ( ۲قاشق غذاخوری ) ** زرشک ( ۲قاشق غذاخوری ) **
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
طرزتهیه:
باقالی رو میذاریم بپزه و نرم شه! برنج رو هم آبکش میکنیم و میذاریم سرد بشه.
به گوشت نمک و فلفل و زردچوبه و پیاز رنده شده اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم.
آرد برنج و تخم مرغ و شوید و برنج و باقالی رو که خنک شده به مایه اضافه می کنیم.
و حسابی ورز میدیم. تا مواد کاملاً یک دست بشه.

پیاز داغ و رب گوجه فرنگی رو تو کمی روغن تفت میدیم و مقداری آب می ریزیم.
به اندازه ای که وقتی کوفته ها رو توی آب انداختیم تقریباًروی کوفته ها رو بگیره.
از مایه گلوله هایی اندازه نارنگی برمی داریم و گرد می کنیم

و توی آب در حال جوش میندازیم.

وقتی همه کوفته ها رو توی آب گذاشتیم حرارت رو ملایم می کنیم و میذاریم کوفته ها جا بیفته.

کوفته با دوغ و نون سنگک حسابی میچسبه:))
