اسلایدر

مـــــــــــــــن و شکـمـــــــــــــــم
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


درباره من

وبلاگ من و شکمم سابق زین پس در این مکان به روز خواهد شد.......
تجربیات روزمره ی خودمو برای دخترم صبا در اینجا ثبت میکنم.......
امیدوارم برای سایرین نیز مفید فایده باشه.......
-------------------------------------------
برای استفاده از مطالب قدیمی تر میتونین به یکی از این دو روش عمل کنید:

1- در قسمت منوی شکمدونه ای گزینه ی آرشیو فهرست غذاهای قدیمی تر را انتخاب کنید ......

2- در قسمت میز غذای شکمدونه ای نوع غذای مورد نظرتون رو انتخاب کنید .....

.................................................

فقط وبلاگهای آشپزی لینک میشن :)
منو ی شکمدونه ای
دوستان شکمدونه ای
امکانات وب
گوشت چرخ کرده (٢٠٠ گرم ) ** باقالی سبز ( ١۵٠ گرم ) ** برنج (١۵٠ گرم )

شوید تازه ریز شده (۱۵۰ گرم ) ** آرد برنج ( ٢ قاشق غذاخوری )** تخم مرغ (١ عدد )

پیاز متوسط (۱ عدد ) ** رب گوجه فرنگی (۲/ ٣ قاشق غذاخوری ) **

پیاز سرخ کرده ( ۲قاشق غذاخوری ) ** زرشک ( ۲قاشق غذاخوری ) **

نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم

طرزتهیه:

         باقالی رو میذاریم بپزه و نرم شه! برنج رو هم آبکش میکنیم و میذاریم سرد بشه.

     به گوشت نمک و فلفل و زردچوبه و پیاز رنده شده اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم.

     آرد برنج و تخم مرغ و شوید و برنج و باقالی رو که خنک شده به مایه اضافه می کنیم.

           و حسابی ورز میدیم. تا مواد کاملاً یک دست بشه.

        کوفته شیوید باقالی

          پیاز داغ و رب گوجه فرنگی رو تو کمی روغن تفت میدیم و مقداری آب می ریزیم.

          به اندازه ای که وقتی کوفته ها رو توی آب انداختیم تقریباً‌روی کوفته ها رو بگیره.

                     ‌از مایه گلوله هایی اندازه نارنگی برمی داریم و گرد می کنیم

        کوفته شیوید باقالی

                                        و توی آب در حال جوش میندازیم.

       کوفته شیوید باقالی

وقتی همه کوفته ها رو توی آب گذاشتیم حرارت رو ملایم می کنیم و میذاریم کوفته ها جا بیفته.

        کوفته شیوید باقالی

                            کوفته با دوغ و نون سنگک حسابی میچسبه:))

        کوفته شیوید باقالی

[ چهارشنبه هفدهم خرداد ۱۳۹۱ ] [ 22:19 ] [ مامان مریم (مریم حضرت زاد)] [ ]