آرد گندم (۲/۱ پیمانه ) ** آرد برنج (۲/۱ پیمانه ) ** شکر (۲پیمانه )** آب ( ۴ پیمانه ) **
کره یا روغن حیوانی ( ۲/۱ پیمانه ) ** زردچوبه ( ۲/۱ قاشق چایخوری ) ** گلاب (۴/۱ پیمانه )
زعفران و پودر هل و مغز گردو و باوم و فندق و پسته و کنجد به میزان دلخواه.........
آرد گندم رو تفت میدیم انقدری که بوی خامی آرد گرفته بشه و آرد برنج رو هم اضافه میکنیم و
باز هم تفت میدیم تا رنگش یه کم طلایی بشه!!
کره یا روغن محلی رو به آرد اضافه میکنیم و روی شعله ی ملایم خوب هم میزنیم .
زردچوبه و پودر هل رو هم اضافه میکنیم .
آب رو جوش میاریم و شکر رو در اون حل کردیم و زعفران هم بهش اضافه میکنیم و
کم کم به آرد اضافه میکنیم و هم میزنیم تا آرد گلوله نشه ......
من پیشنهاد میکنم برای اینکه تسلط بیشتری داشته باشیم برای چند لحظه آرد رو ازروی شعله بردارین
و روی زمین بذارین و آب رو کم کم اضاف کنین و مرتب هم بزنین تا آآرد گلوله نشه!

بعد بذارین روی شعله ملایم و مرتب هم بزنید تا قوام بیاد و مراقب باشین ته نگیره!!
حدود ۷-۸ دقیقه کفایت میکنه !
بعد روی شعله ی خیلی کم ( بهتره شعله پخش کن هم بذارین) به مدت یه ربع کاچی رو دم کنین!!
و با انواع مغز ها تزیینش کنین و میل کنین.....

نکته: زردچوبه هم گرمه و هم خاصیت ترمیم زخم داره.پس حذفش نکنین!!
نکته: کاچی باید رقیق باشه...... بعد از دم کشیدن و خنک شدن سفت تر میشه!!
نکته : میشه از مغز های میکس شده یا نیم کوب توی کاچی هم استفاده کرد که کاچی رو
مقوی تر میکنه! فقط مراقب باشین کاچی تون خیلی غلیظ نشه!!
نوش جان