|
|
مواد لازم:
خمیر پیتزا ** مرغ پخته و خرد شده (یک و نیم پیمانه ) ** پنیر پیتزا (یک دوم پیمانه ) ** ذرت پخته (یک دوم پیمانه ) ** زرشک ( یک چهارم پیمانه ) ** ریحان خرد شده( ۴قاشق غذاخوری ) ** فلفل دلمه ای خردشده( ۳قاشق غذاخوری ) ** نمک و فلفل و آویشن به مقدار لازم طرز تهیه: همه مواد رو در ظرفی میریزیم و با هم خوب مخلوط میکنیم و کنار میذاریم .....
کف تخته آرد میپاشیم و خمیر رو به کمک وردنه به شکل دایره باز میکنیم و دایره رو ۶قسمت میکنیم.
قالبمونو چرب میکنیم و خمیر رو تو قالب طوری میچینیم که نوک مثلثی آن به بیرون باشه مثل عکس
یه چی میگم بین خودمون بمونه و به کسی نگین ( من از خمیر حاضری نون باگت استفاده کردم که زیاد جالب نبود ولی شما از خمیر پیتزا استفاده کنین ) و نکته ای که باید بهش دقت کنین اینه که خمیر باید نازک پهن بشه تقریبا" به ضخامت ۴ یا ۵ میلیمتر! موادی رو که از قبل آماده کرده بودیم روی خمیر داخل قالب میریزیم.......
لبه های خمیر رو روی مواد قرار میدیم و روی اونو با مواد زیر رنگی میکنیم..... ( ۱ عدد زرده تخم مرغ + ۱قاشق غذاخوری شیر+ ۱قاشق چایخوری زعفران دمکرده + مقداری کنجد )
و در طبقه وسط فر با حرارت ۲۰۰درجه سانتی گراد قرار میدیم تا زمانیکه روی خمیر طلایی بشه.
اگه حوصله ی این مدل خمیر رو نداشتین میتونین ساده مواد رو لای خمیر بریزیم و به شکل بیضی لو له ش کنیم و با قیچی آشپزخونه چند برش به دور اون بزنیم و مثل قبلی روشو با مواد طلایی کنیم و تو فر بپزیم.......
نـــــــــــــــــــــوش جـــــــــــــــــــــان [ شنبه بیست و یکم بهمن ۱۳۹۱ ] [ 22:4 ] [ مامان مریم (مریم حضرت زاد)
]
[ ] |
|
| [طراح قالب : amirXamir] |